zondag 20 mei 2007

Boswandeling en Pannenkoeken eten

Omdat Merijn het heerlijk vind om lekker in het bos rond te lopen, vonden we het een leuk idee om naar het bos te gaan. Een paar weken terug bij een zoektocht naar de 'Almeerse wilde koeien' zijn we per ongeluk op een bos gestuit in de buurt van Almere. Leuk dachten we met allemaal uitgezette routes met verschillende afstanden.

Mariette en ik zochten een mooie route uit van 1,2 Km, een mooie afstand dachten we voor Merijn en een zwangere vrouw.


Het was echt een geweldig bos. NOT. Wie legt er betonnen pad in een bos? In een bos hoor je krokkelend tussen de bomen te lopen. Niet over een kilometers lange betonnen baan lopen. Na ongeveer 2,5 KM over een betonnen of verhard pad de blauwe pijlen te hebben gevolgd, waren de jas van Mariette kwijt, verloren....



Ongeveer aan het begin van onze gecultiveerde bosloop vonden we het verloren kledingstuk op een verlaten verhard pad terug.


Na deze veel te lange barre voettocht waren we net op tijd terug bij de auto. Ook kwamen we tot de conclusie dat we niet heel goed op het bord hadden gekeken bij het uitzoeken van de route. Deze was toch meer dan 1,2 Km (3,4 KM) en deze hebben we bijna dubbel gelopen. Na dit bosavontuur zijn we traditie getrouw naar het Pannenkoekenschip in Almere-Haven geweest, net als vorig jaar. Ook dit keer vond hij het geweldig. Pannenkoek met appel en een Ballon.




PS: Zo hoort een bos te zijn!

Geen opmerkingen: