dinsdag 26 januari 2010

Mijn hart smelt weg..

Bijna elke avond vlak voor het moment dat de kinderen gaan slapen smelt mijn hart. Het is een soort ritueel. Er was een tijd dat Xander niet wilde slapen. Ik heb er meerdere malen ook op deze blog mijn beklag over gedaan. Hij heeft ons al heel wat slapeloze nachten bezorgd.

Nu is het standaard ritueel geworden, dat ik hem zijn pyjama aantrek, een melkje geef en een boekje voorlees. Als zijn melkje opis, ga ik naast hem liggen, geef hem een dikke knuffel en hij vraagt of ik bij de deur wil zitten. Want valt hij rustig in slaap denkende en wetende dat ik aan de aan de andere kant van de deur zit.

Luister hier maar eens naar? Mijn hart smelt weer als ik naar luister...

4 opmerkingen:

Erik de Jongh zei

Hoe lief. En hoe herkenbaar.

Wij hebben ook een ritueeltje met ons dochtertje. Eerst omkleden, tandjes poetsen, voorlezen (altijd en eeuwig het zelfde boekje zucht... Hoewel, de laatste tijd wil ze ook wel eens iets anders), dan mag Loesje het licht uit doen, gaat ze liggen, liedje zingen en dan aan het voeteinde even wachten. Gelukkig kun je ook films kijken op een iPhone ;-).

Anoniem zei

Hello there everybody, I just signed up on this lovely online community and wanted to say aloha! Have a extraordinary day!

Anoniem zei

hello everybody

I just thought it would be good to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

Anoniem zei

hey


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.