zondag 11 april 2010

Nieuwe Header... een nieuwe start

na jaren trouwe dienst heb ik mijn oude header van mijn blog een refresh verwijderd. Deze header heeft zeker 4 en half jaar boven mijn blogs gepronkt. Eerst boven mijn andere blog en tot gisteren op deze. Ik vond dat het tijd was om heb te veranderen.

De vorige foto was gemaakt in de tijd dat Mariette zwanger was van Merijn en was gemaakt in New York. Hij stond voor het idee dat ik vanuit de tijd dat ik niet papa was keek op het leven als vader.De nieuwe header staat voor de volgende fase in het leven van een vader. Je kan na bijna 5 jaar vaderschap niet meer met een been in het verleden staan. Er is geen ontkennen meer aan ik ben papa voor het leven.

Als er een achterliggende gedachte is achter de nieuwe header, is dat het een goed beeld geeft over hoe ik naar de wereld kijk. Soms scherp en soms wat wazig, soms recht in bullseye en soms er helemaal naast. Want nog steeds is het leven van een jonge vader een leven van vallen en opstaan, dit staat voor het leven met met Merijn en Xander, mijn werk en de visie op de wereld.

4 opmerkingen:

MariekeOH zei

Sorry schat, prachtig verhaal erachter enzo, maar ik vind je header een beetje eng. Een beetje erg eng... :)

Jan-Paul Oosterom zei

eng? het zijn maar mjn ogen...
die zijn toch niet eng.

MariekeOH zei

Ja maar zo ontzettend dichtbij... No offence, er is niet mis met jouw ogen, het gaat om ogen van heel dichtbij in het algemeen. Ze zijn zo kwetsbaar.

Jan-Paul Oosterom zei

och zo vind ik tenen heel eng als ze je ze van dichtbij bekijkt ;-)