zondag 16 december 2007

Mijn ouders vieren dit weekend hun 35 jaar getrouwd zijn

Eerst was het de bedoeling om een lang weekend naar Disney Land Paris te gaan, dit weekend. Maar op verzoek van ons is dit om gezet naar een weekend efteling. Wij zagen het niet zo zitten om met Xander en Merijn een lang weekend in Disney Land te zitten in December.

Door omstandigheden zijn gisteren alleen Merijn en ik naar de efteling geweest, samen met mijn ouders en Peter-Bas en Marieke. Het was voor Merijn een groot feest, vooral het sprookjes bos was natuurlijk helemaal zijn ding. Alleen Langnek en de draak vond hij een beetje eng. Uiteraard was de caroussel (samen met opa) een nog groter succes en ook vond hij droomvlucht erg spannend, behalve dat het wel heel lang wachten was (45 min) voor een ritje van 5 minuten.

Na de efteling gingen we pannenkoeken eten. De Tom Tom van Peter-Bas bracht ons bij een restaurant dat te koop stond. (helaas). Gelukkig wist mijn MIO de weg naar een pannekoeken restaurant welke de nummer 2 was van Nederland als het ging om de kwaliteit van de Pannenkoeken volgens de ANWB. Ik moet ook zeggen volgens mij was het de lekkerste pannenkoek die ik ooit gegeten heb. Dus als je in de buurt bent:

Pannenkoekenhuis D'n Berepot
Nieuwkuijksestraat 102
5253AJ Nieuwkuijk

http://www.berepot.nl/

En natuurlijk 1-0 voor MIO in MIO vs Tom Tom.

Het was een gezelligdag endat geldt zeker voor Merijn.

1 opmerking:

Rhett zei

Jammer.

Anders hadden we elkaar daar misschien gezien. Wij gaan vrijdag weg, zaterdag en zondag daar. Maandag terug.

Rhett & Co...