vrijdag 27 februari 2009

Het lijkt nu opgelost

Eindelijk zullen we maar zeggen. Sedert de verbouwing ondervinden we problemen met het leiding werk. Je zal het niet geloven maar we hebben eigenlijk sinds de oplevering lekke koppelingen gehad in het verwarmingssysteem. Heel vervelend want je verwarming is niet betrouwbaar, maar daarnaast heb je ook veel waterschade en geloof me dat water is niet schoon.

Maar na veel aandringen en wachten en andere vervelende telefoontjes. Hebben onze loodgieters alle koppelingen vervangen, gelukkig lijkt het er nu op dat de problemen vooralsnog zijn opgelost.

Wat een drama was het. Omdat de mannen het uiteindelijk (en het heeft veel te lang geduurd) toch een oplossing hebben geboden voor de problemen, zal ik het bedrijf hier niet met naam en toenaam noemen. Blij met de afhandeling, vooralsnog ja, maar tevreden over het bedrijf... nee dat niet. Het loodgieters bedrijf uit het naburige dorpje is geen aanrader. Nu maar hopen dat we de financiƫle afwikkeling een beetje goed kunnen afhandelen. Want een tegemoetkoming voor alle problemen moet zeker worden geboden.

Geen opmerkingen: