zaterdag 28 juni 2008

vakantie blog deel 1 (8/6)

We zijn vandaag in één keer met de auto naar Les Eyzies in frankrijk gereden. We vertrokken s'nachts om een uurtje of half vier. Nog voordat we de polder uit waren wisten we dat we terug konden. Ik had de spanbanden die ik voor de zekerheid om de dakbox had gemaakt, anders moest vastleggen, want we werden helemaal gek van de herrie die deze banden maakte boven de 100.

Uit eindelijk was het een rustige en voorspoedige reis. De kleine LCD tv's op de hoofdsteunen hebben hun werk goed gedaan.

Inclusief stoppen hebben we er ongeveer 11 uur overgedaan, overigens als je denk dat de diesel duur is in Nederland zit er helemaal naast. De laatste keer dat een volle tank haalde in almere was ik 1,339 voor een liter, hier in Frankrijk betaal je bij een gewone pomp 1,52 tot 1,56 per liter. Gelukkig dat de tankstations bij de supermarkten nog wat redelijker prijzen heeft. (€ 1,44 per liter)...

De camping waar wij een tent gehuurd hebben zit er op het eerste gezicht gezellig en leuk uit. Jammer alleen dat het weer nog niet meezit. Nu maar hopen dat we niet te veel regen hebben en dat de zon beter zijn best gaat doen.Geen opmerkingen: