zaterdag 28 juni 2008

vakantie blog deel 11 (laatste week)

De laatste week van onze vakantie hebben wij doorgebracht in een tent bij
Messanges aan de Atlantische kust net boven Biaritz. Op de pittoreske camping le vieux port. Deze kleine camping met maar liefst 1400+ camping plaatsen had meer weg van een klein dorp, maar dan met te weinig faciliteiten.

We stonden op plekje vlak bij de dienst uitgang waar alle werk personeel de hele dag met de auto langs crosste.. Hierdoor was het eigenlijk onmogelijk om Merijn dezelfde vrij konden geven als op de andere camping. De camping was gelukkig maar voor 33 % gevuld, maar nu al was het mij te druk.

De toilet gebouwen werden netjes één keer per dag schoongemaakt. na deze schoonmaak beurt was het dan ook mogelijk om veilig gebruik te maken van deze voorzieningen. Na een uur of twee à drie wilde je daar eigenlijk ook niet meer komen.

Het weer zat helaas ook niet mee, het was wel beter dan de eerste twee weken, maar het hield niet over.

toch hebben we een leuke tijd gehad, Merijn heeft veel gezwommen en is met mij in de zee geweest. Maar deze camping ga ik niet meer bezoeken.

Uiteraard hebben we het wel naar ons zin gehad.. het was ondanks deze narigheidjes toch een super vakantie en nu maar hopen op goed weer in Nederland en volgend jaar natuurlijk.

Zomer Vakantie 2008

Zomer Vakantie 2008

Zomer Vakantie 2008

Zomer Vakantie 2008

Zomer Vakantie 2008

Zomer Vakantie 2008

Zomer Vakantie 2008

Zomer Vakantie 2008Geen opmerkingen: