zaterdag 28 juni 2008

vakantie blog deel 3 (12/6)

9 juni was de eerste echt zonnige dag van de vakantie. De zon scheen volop, dit betekende dat we voor het eerst echt konden genieten van een zonnige vakantiedag.
Merijn heeft een fietje te leen van de camping eigenaar en is de koning te rijk. Hij fietst de hele dag de camping over. Super om te zien dat zo'n mannetje zo kan genieten van zo'n fietsje. Ik heb het fietsje wel eerst moeten maken voordat hij werkte...

S'avonds was het voor eerst de beurt aan Nederland om het strijdtoneel te betreden. In tegenstelling tot de eerste paar dagen, gingen we deze wedstrijd in de bar kijken samen met de rest van de nederlanders op de camping. We hadden al gemeten en ja de babyfoon haalde bar. Maar helaas begon het zwaar te onweren vlak voor aanvang van de wedstrijd en Xander werd Wakker. Daarom bleef Mariette en haar moeder de wedstrijd kijken in de caravan.

Het was een spetterende wedstrijd althans de eerste helft, want gedurende de rust. viel de sateliet weg en zaten we met z'n allen naar een zwart scherm te staren.

Vlak voor de derde goal was ik het zat en rende door de regen naar de caravan om daar tot de conclusie te komen dat er piekfijn en haarscherm beeld was. Gelukkig zag ik die laatste goal er in gaan.

Nu maar hopen dat we vrijdag op het zelfde niveau kunnen gaan voetballen.

Geen opmerkingen: