zaterdag 20 oktober 2007

Esprit Outlet Dusseldorf (Duitsland)

Het is best leuk, ik kan zien hoevaak mensen bij mij op deze Blog komen, en waar ze vandaan komen. Ook kan ik zien hoevaak mijn site gegoogled wordt en welke zoek termen gebruikt worden.

Zo kan ik ook zien dat veel mensen mijn bezoeken op zoek naar de Esprit Factory Outlet store in duitsland dusseldorf. Waarschijnlijk omdat deze locatie lastig te vinden is en niet echt in dusseldorf zelf ligt. Wij vonden hem ook alleen door onze navigatie hulp, waar deze winkel in voorgeprogrammeerd stond.

De zoek link in google


Grotere kaart weergeven

Het Adres
Esprit Outlet
Am Rosenkothen 2
D-40880 Ratingen

8 opmerkingen:

Daisy zei

Hoi, ik ben op zoek naar goedkope Esprit kleding voor m'n webwinkeltje. Is het de moeite om hiervoor naar Ratingen te gaan, hebben ze daar leuke aanbiedingen of schelen de prijzen niet met Nederland ?? Hoor het graag.

groeten Daisy ;-)

Jan-Paul Oosterom zei

Ik denk dat het zeker de moeite waard kan zijn... Alleen hou er wel rekening mee dat er in zo'n outlet altijd kleding wat niet uit de nieuwste collectie komt.

Maar het feit dat we met een winkelwagen vol kleding terug kwamen zegt genoeg. check anders...
http://bp0.blogger.com/_532MBeg3DpU/Rpu94rodnjI/AAAAAAAAAYE/dmHBSukQUFw/s400/het+weer+001.jpg

Jan-Paul Oosterom zei

http://jpoosterom.blogspot.com/2007/10/esprit-outlet-store-duitsland-een-must.html

Bedoel ik eigenlijk...
Knippen en plakken blijft moeilijk

Daisy zei

Hoi Jean-Paul, bedankt voor je reactie. Denk dat we er eens een dagje uit van gaan maken om daar te gaan shoppen. Het kan nooit geen kwaad om eens te kijken wat ze daar dan hebben.

bedankt.
Daisy

Anoniem zei

Ik ben er ook geweest, maar tot mijn grote spijt op een zaterdag. Dan is het gewoon niet te doen.
je loopt er over de koppen en passen doe je gewoon in de gangen.
toen we eindelijk de grote zak vol geladen was moesten we nog een uur aan de kassa's (14 stuks) aanschuiven. maar voor de prijs was het weg goed. een jas van €140 nu voor € 50 en blousjes van € 19 voor €12. Dat scheel een stuk. Als ik nog eens ga zal het op een weekdag zijn en dan maar hopen dat het niet zo druk is

Groetjes nikky

Anoniem zei

Hey,
Wij zijn er ook al geweest, echt de moeite hoor. 15 stuks voor 150 euro. Als je een beetje uitkijkt kan je er echte koopjes doen. Vooral met de 2de keus kleding. Hier is vaak maar echt een kleinigheid aan, wat met een beetje handig zo te herstellen is.
Wij zijn door de week geweest en moesten buiten ook een uur aanschuiven. Volgens mijn vriendin is het er altijd abnormaal druk.

Anoniem zei

Hey

Ik ben van plan om volgende week maandag ofzo daar eens heen te gaan.
Weet er misschien iemand of de winkel een sluitingsdag heeft? (Carnaval?)

Groetjes

Cees zei

Tof ik ga er zeker eens kijken ben wel fan van Esprit!