dinsdag 6 november 2007

Blood Feather Productions vs Me

Announcement for Blood Feather Productions, I'm Prepared to change the title of my YouTube Movie, release my movie and better send an email next time... I would have changed the title immediately....


Zoals jullie weten ben ik sinds enige tijd bezig met mijn blog en met You Tube filmpjes... Alle filmpjes die ik op you tube plaats zijn fimpjes die ik zelf gemaakt heb met mij telefoon of met mijn camera.

Nu is er een productie bedrijf in Amerika dit vind dat het filmpje wat ik gemaakt heb van Robert's achter schending is van hun copyrights. Raar maar waar... Zij beweren dus, dat het filmpje wat ik gemaakt heb door, gemaakt is.


Ik denk dat Blood Feather Productions een trade mark heeft op de term crack in the moon. Ik heb hun dan ook aangeboden om de titel: ome roberts crack in the moon part 1 aan te passen. naar een titel die er niet echt op lijkt... Maar Robert heeft het voor mekaar, het filmpje van zijn achterwerk is van internet af.. althans de bewegende beelden ik heb nog wel een stil staand beeld..
Nu is het hopen dat de Blood Feather Production gang mijn film vrijgeeft. Want van dit soort dingen wordt ik niet vrolijk.O ja voor een ieder dit overkomt.. hier wordt je niet gelukkig van, maar ben benieuwd..


O ja uiteraard ben ik bereid om het filmpje van naam te veranderen als zij dit eisen... maar vind het wel erg flauw...


Announcement for Blood Feather Productions, I'm Prepared to change the title of my YouTube Movie, release my movie and better send an email next time... I would have changed the title immediately....


Link to my youtube movie ... http://nl.youtube.com/watch?v=8eoyF4VvHfs

1 opmerking:

Tamara le Roy zei

Hey lief,

Volgens mij begrijp ik nu, aan het einde van je post, wat de situatie is... Je denkt sneller dan je typt en dan vergeet je soms belangrijke woorden in de zin. Daardoor kon ik er eerst geen touw aan vastknopen.
Maar nu vlgs mij wel. Je hebt dus helemaal de kans niet hebt gehad om 'crack in the moon' uit je titel te halen? Zonder pardon, hebben ze het gewoon weggehaald?
Lekker is dat! Ik dacht dat Crack in the Moon toch een redelijk gangbare uitdrukking was...?!