vrijdag 2 november 2007

De eerste week, pff wat zwaar.. vooral voor jet

Deze week was de eerste week dat Mariette (jet) weer aan het werk moest.. Heftig hoor. Eerst was er dat gedoe dat Xander niet aan de fles wilde. Dat bracht een behoorlijke mate van stress met zich mee. Het idee dat hij honger zou hebben en niets zou drinken was niet zo fijn.

Na een lastige start op maandag morgen ging het gelukkig uiteindelijk goed. Xander drinkt.. Dinsdag en woensdag was hij zelfs niet meer alleen bij opa en oma. Merijn was erbij om hem gezelschap te houden. Maar voor jet waren het zware dagen, vroeg op, weer druk aan het werk en volgens mij is het terugkomen na een zwangerschapsverlof net zo als je terug komt van een lange vakantie... Na twee dagen zit je er weer helemaal in, mensen om je vergeten dat je tijd nodig hebt om te acclimatiseren. Helaas... één goed ding, het kolven op werk gaat goed. Met een elektrische kolf sluit ze zich op, op d'r kamer, waar we ook een klein koelkastje hebben gezet.

Woensdagmiddag en -avond bij ik naar de info security beurs in de jaarbeurs geweest. Dit betekende een lange avond voor jet, ik was pas tegen 21:00 uur thuis.

Donderdag en vrijdag was mariette vrij van werk, maar met de vermoeiende dagen van daarvoor was het dubbel pittig. Merijn gaat weer even door een lastige drukke fase. Ook is Xander een klein beetje van de leg. Ook de melk productie moet even wennen aan het feit dat er drie dagen lang niet een klein mannetje in de buurt is. Hopen dat die productie gaat wennen aan de dagen kolven..

Maar gelukkig is nu weekend, Merijn en Mama liggen boven te slapen en Papa zit Hollow Man te kijken met de laptop op schoot en Xandertje naast me... Heerlijk

Geen opmerkingen: