zondag 24 juni 2007

Finale EK voetbal 2007 (onder 21) en ik was erbij!!

Voor het tweede achtereenvolgende jaar stond Jong Oranje in de Finale van het EK en ze hadden de kans om voor de tweede keer de beker te pakken. Dankzij min schoonmoeder was ik erbij. Mark en ik op weg naar het euroborg stadion in Groningen. Wat me opviel was het grote aantal oranje shirts op weg richting het Noorden.

Eenmaal bij het stadion moesten we na een poging op het stadion terrein te parkeren, toch naar een plek wat verder weg met. Met de bus werden naar het stadion gebracht de sfeer zat er al goed in.




Tijdens de korte rit naar het stadion brak de hel los. Onweer en regen. Geen nood de bus stopt vlak bij het stadion.... NOT. Vanaf de busstop was het nog een behoorlijke wandeling. Vlak voor het stadion konden we even schuilen in een tunnel, zo konden we wachten tot het ergste voorbij was.





Eenmaal in het stadion bleek dat we echt goede plekken 1e rij betekent ook echt 1e rij. Dus zo'n beetje met je voetjes op het veld. Dit had wel als nadeel dat de regen, ondanks de overkapping netjes op onze zitplaatsjes neerdaalde. Maar dat kon de pret niet drukken. De sfeer zat er lekker in. Onder genot van het eerste kopje koffie waren de heren aan het inschieten...


Toen begon de Wedstrijd, de spanning loopt op.











De beker wordt in ontvangst genomen!


Foppe wordt gejonast


Het mooiste beeld van de avond! Foppe en Drenthe met de beker!


Armin probeerde ook iets...



Vuurwerk, en huldiging

1 opmerking:

Anoniem zei

Ben blij dat je het gezellig hebt gehad