vrijdag 8 juni 2007

Het begin van een nieuw tijdperk

Pff wat een week. Langzaam begint het op werk een beetje roerig te worden. Dit zal nog wel meer gaan kolken, maar voor mij betekent het eigenlijk meer rust.

Op het thuisfront wordt het wel steeds heftiger. Mariëtte hoeft nog maar een paar weekjes, ze is nog druk aan het werk. Ze probeert dit ook zolang mogelijk vol te houden. Heftig, maar ze geeft aan dat werk ook een soort rustpunt. Want hoogzwanger en de hele dag achter een twee jarige bijna peuter aan rennen is dodelijk vermoeiend. Zeker wanneer hij de hele dag samen met mama wil spelen.... Jammergenoeg voor jet werkt het weer ook niet mee. Super warm en bedrukkend. geen pretje...

Toch was vandaag het begin van een nieuw tijdperk. De kleine merijn heeft vandaag om 19:21 in de badkamer op 05'16'16 westerlengte en 52'22'10 noorderbreedte zijn eerste plasje op het potje gedaan. Natuurlijk weet ik dat één zwaluw nog geen zomer maakt, maar het is zeker lente.


De bewuste plek, de bewuste pot... Uiteraard zonder plasje, want het plasje hebben we na een luid applaus van papa en mama, ritueel uitgezwaaid in de WC.

En maar hopen dat hij het vol gaat houden en gaat aangeven dat hij moet plassen. Want het idee dat we straks maar één mannetje hoeven te verschonen zou ideaal zijn.

1 opmerking:

Peter-Bas zei

Woohoo! straks het luierloze era voor Merijn!