vrijdag 6 juli 2007

Mr.X and "the tummy Tombola"

Als je net denkt dat alles ok is, dat de kleine de juiste richting heeft gevonden. Is hij weer bijna 45 graden gedraaid. Het zegt nog niets maar het is wel rete vervelend. Want zo komt en kan hij er weer niet uit. Vanmiddag is Mariëtte bij de verloskundige geweest en daar bleek dat haar gevoel van gisterenavond klopte, althans zo vermoeden had ook de verloskundige en omdat vanaf vannacht het officieel mag gebeuren is het wel van essentieel belang dat het mannetje zich weer richting de uitgang gaat begeven. Ons bezoek aan het ziekenhuis vanavond bevestigde het vermoeden definitief. Hij ligt inderdaad niet meer goed.



Nu moeten we woensdag 9:00 uur ons melden in het Ziekenhuis voor weer een nieuwe echo en een Versie. Dus ze gaan nog een poging doen het mannetje een zetje te geven. Hopenlijk gaat dit werken. Tot die tijd blijft het spannend. Want mochten de vliezen breken en het blijft een dwarsligger moet Jet plat op de grond gaan liggen, om er voor te zorgen dat het kleintje ok blijft.



Dus zien jullie een blonde vrouw met een zwangere buik op de grond in de supermarkt liggen met een plasje water er naast en een telefoon in de hand, schrik niet goed nieuws is onderweg en hij zal niet lang meer op zich laten wachten. Overigens als je een zwangere vrouw op de grond zit liggen naast een plasje water, altijd wel even vragen of het goed gaat, de vrouw in kwestie kan ook gewoon uitgegleden zijn en dan is alle hulp welkom.

1 opmerking:

Tamara le Roy zei

mijn hemel, ja, als ik een blonde, zwangere vrouw naast en plasje water zie liggen, zal ik effe checken. Bedankt voor de tip!
X