woensdag 4 juli 2007

Update aan het baby front

Pff, het was een zware nacht vandaag. Het idee dat de kleine man vandaag in de buik gedraaid zou moeten worden, had een behoorlijk effect op ons beide. We konden eigenlijk beide niet slapen. We lagen te woelen en te piekeren en zodra de een in slaap was gedommeld, maakte de ander deze persoon weer wakker. Voor beide geen pretje. Het idee dat er van alles mis kon gaan en ik er niet bij kon zijn vond ik verschrikkelijk, maar het is wel de eerste week in een nieuwe baan. linksom of rechtsom een laste keuze. Gelukkig hoefde mariëtte niet alleen naar het ziekenhuis, haar moeder was gelukkig daar om haar bij te staan.

Om 14:00 uur zat mariëtte met haar moeder op de polikliniek in almere. Ik kan me zo goed voorstellen hoe ze daar gezeten heeft. Om iets over twee werd ze naar binnengeroepen. De dame was helemaal klaar om het het vooronderzoek te beginnen. Een echo voor de positie bepaling van de kleine, een hart filmpje om de baby te monitoren.

Klaar voor een heftige middag ging Mariëtte liggen en werd er het echo apparaat op haar buik geplaatst. Op één of andere miraculeuze wijze is de kleine als nog met zijn hoofd de goede op gaan liggen. Richting de uitgang! Geweldig nieuws dus. Binnen 10 Minuten stonden ze weer buiten met een lach op hun gezicht. Wat een opluchting

Geen opmerkingen: