zaterdag 23 februari 2008

Inpulse aankoop

Al een hele tijd klaagt mariette over haar mooie ford Ka. Deze mooie, praktische kleine stylische futoristische wagen begint te klein te worden. Het is net te doen met twee kinderen en een kinderwagen.. Maar geloof mij er komt dan helemaal niemand meer bij... Dus weg met een vriendinnetje of iemand is met haar auto niet nodig... Lang hebben we getwijfeld over wat we moesten doen.


Vandaag zouden we even langs een paar auto dealers gaan om te kijken welke auto groot genoeg zou is en het best in ons budget zou passen. Uiteraard heeft Mariette ook eisen ten aanzien van het uiterlijk en de uitstraling.


Nadat we een paar dealers waren afgegaan, stapten we de Renault Dealer binnen. Daar liepen we tegen een mooie aanbieding voor een nieuwe Renault Clio aan... een beetje impulsief, maar toen we een uurtje thuis waren en de zaken hadden doorgesproken, hebben Marjolein en Robert gebeld of ze even een uurtje konden oppassen. We zijn toen direct in de autogesprongen en heeft Mariette om 16:45 haar handtekening gezet onder het koopcontract. Als het goed is kan ze over drie weken al in haar gloednieuwe zwarte bolide de straat op.


De nieuwe clio is naast een mooie auto, ook super practisch omdat hij een stuk groter is dan haar huidige. Ook is het veiligheidsniveau ook een stuk beter. Het is voor mij een beter gevoel dat ze strak in een auto rijdt met ABS, ESP, heel veel airbags en een airco.


Geen opmerkingen: