zondag 16 maart 2008

Familie Weekend Weg (de zondag)

Vandaag was minstens net zo gezellig als gisteren, alleen zat het weer niet helemaal mee. S'ochtends ben ik met de kinderen broodjes wezen halen. Vandaag was het de beurt aan Jet om even uit te slapen. Jammer voor haar dat Merijn gelijk haar kamer in kwam stieren en haar weer wakker maakte. Voor de lunch en het late ontbijt zijn Merijn en ik weer wezen zwemmen. Uiteraard ging hij net zoals s'ochtends met het boodschappen doen op zijn eigen fiets.

Toen we terug kwamen na een uurtje of twee ravotten in het zwembad, had Mariette het huisje al helemaal aan kant. We zijn toen gaan lunchen in Fort Fun. Dat is een soort grote binnenspeeltuin. Na een klein plas ongelukje... (Merijn plaste tussen de bril en de wc door zijn broek nat, zijn we teruggegaan Naar het huisje.

Roompot  weekend maart 2008

Dit was ook gelijk het moment om te gaan. Om 15:00 uur reden we richting Almere en lieten we een top weekend achter ons... Volgende maand gaan we weer wat leuks doen... Op naar Texel!!

Heerlijk om te zien dat de kinderen het ook zo naar hun zin hebben gehad.. Wel moet ik zeggen dat we nog nooit zo'n stille terugrit hadden.. Ze sliepen als twee lieve jongentjes..

Roompot  weekend maart 2008

1 opmerking:

Anoniem zei

Ach wat zoet,en wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad nu maar hopen dat we het op Texel ook treffen

Groetjes Ria