vrijdag 24 augustus 2007

Een bijzondere dag...

Afgelopen nacht heeft Xander voor het eerst echt goed stil geslapen en de echt de hele nacht in zijn eigen bedje. Wat dat betreft is Xander ondanks dat het uiterlijk toch best op (baby)Merijn lijkt is het totaal het tegenovergestelde van Rijneman.

Merijn wou alleen moedermelk aan de fles, Xander doet het het liefst op de traditionele manier. Merijn sliep vrij snel goed en Xander had/heeft daar problemen mee, maar laten we vooral ook de bevalling niet vergeten.

Maar als je die twee mannetjes nu samen ziet, ga je wel smelten, ze worden steeds liever voor mekaar. Merijn begint het steeds leuker te vinden.

merijn en Xander

merijn en Xander

Xander Slaapt!
Xander heeft vannacht voor het eerst echt stil geslapen in zijn eigen bedje. In overleg met de wijkverpleegkundige hebben we Xander ingebakerd. Het inbakeren lijkt te werken. Afgelopen nacht moet hem ook goed gedaan hebben.Daarnaast zijn we begonnen om een fles te introduceren. Niet dat we van de borst voeding afwillen. Maar soms is het handig om hem een flesje te kunnen geven. Het was aan mij om dit te proberen en hij nam hem. Na een bijvul actie zo'n 90cc. Dit was mijn eerste keer dat ik de kleine man kon voeden. Ik genoot van elke seconde...

Xander krijgt voor het eerste de Fles

Merijn begint ook echt te bouwen en te spelen met blokjes.. Hij wordt echt steeds meer een echt jongetje..

merijn

Geen opmerkingen: