maandag 6 augustus 2007

Tattoo zetten 6 augustus 2007 VLOG

Al heel lang loop ik met het idee om een tatoeage te laten zetten, alleen had ik nooit een idee wat ik moest doen en waar. Na de geboorte van Merijn wist ik dat ik iets met de naam van mijn zoontje moest doen. Alleen moest ik me nog bedenken wat. Toen Mariette zwanger werd van de tweede, schoot het me te binnen. Ik wist wat er moest gebeuren. De voorletters van beide kinderen zouden op mijn arm komen te staan. Op zo'n manier dat wanneer ik een T-Shirt aan zou hebben dat niemand het zou zijn, maar wanneer ik een mouwloos hemt aan zou trekken, op een hele mooie dag of met uitgaan zou hij zichtbaar zijn.

Nu xander geboren is was de tijd rijp. Vandaag zou ik de stoute schoenen aantrekken. Maar ik was er nog niet echt van overtuigd dat het volkomen pijnloos zou zijn. Sterker ik wist totaal niet wat me zou overkomen. Maar gelukkig viel het achteraf allemaal mee en pijn deed het niet, af en toe was het een beetje irritant, maar pijnlijk durg het niet te noemen. De sfeer in de tattoo shop was ook gezellig en ze gingen zorgvuldig te werk.


Al met al ben ik zeer tevreden en ben ik blij dat ik het gedaan heb.

Op weg naar de shopAlle alarmen gaan afDe ShopDaar gaat ie danHalfwayDat was hem dan!!Aftermath

2 opmerkingen:

Tamara le Roy zei

Stoer man. Maar eh, laat ze nog even goed zien. Ik heb nu alleen de X voorbij zien komen.
En nog van harte gefelicieerd.
Bene weer es alle dagen aan het werk tot laat. maar we willen graag langskomen...x

sunnie1967 zei

Hallo JP,

Ik wil jullie feliciteren met alweer zo'n beauty van een kind.. Dat doen jullie heel erg goed..Leuk hoor , al die filmpjes...Grappig he, hoe snel je dingen "vergeet" wbt. de baby periode..
Geniet ze! (ps. mooie tattoo)